All photos and written content
on this site are the sole property
of Brocante Prulletjes.
Please do not copy or borrow.
Thank you.

vrijdag

Verfstofkastje : Update

Verfstofkastje update :
Kastje opnieuw ingeruimd...alles staat nu op kleur..
en dan blijk je nog meer te hebben dan je dacht ;-)





Fijn weekend !



dinsdag

L 'Alsacienne verfstofzakjes om heel zuinig op te zijn

Dit geloof je niet! Wat mij overkwam deze week....

..... en ik zit mij er nog over te verwonderen wat er allemaal uit dat pakje kwam....ja, het pakje zat helemaal vol met de door mij zo felbegeerde Verfstofzakjes van L'Alsacienne ! Het is een wonder  en ik voel me bevoorrecht!

Het begon met een e-mailtje, met de vraag wat die zakjes kosten....had geen idee waarom wat en hoe diegene dat vroeg, maar ik liet weten wat ik er maximaal per zakje voor betaal, en daarna volgde er een e-mail dat er een pakketje voor mij onderweg ging...met....  verfstofzakjes! Ik was redelijk verbaast maar ook heel verrast tegelijk. Een goede vriend en diens moeder van deze weldoenster liet een winkel na met waaronder dit soort spulletjes..




Het zijn niet alleen zakjes...kennelijk bestaan er ook rolletjes verf van het zelfde merk, en die heeft zij er ook nog voor mij bij gedaan ! Allemaal nieuwe kleuren die ik nog niet in mijn verzameling heb, dus ik kan mijn geluk niet op !

Mijn hart loopt over, ik vind het zo lief, dat deze weldoenster dit met mij wil  delen, en dat ik ze krijg omdat ze mooi passen in mijn kastje!  En dat doen ze ook !



Het is hartverwarmend als je dit zó wordt gegund, dank je wel !

Ik wil graag nog even een nieuwe foto maken van mijn kastje, kan je mooi zien wat een aanvulling het nu is, dus wordt vervolgt !