All photos and written content
on this site are the sole property
of Brocante Prulletjes.
Please do not copy or borrow.
Thank you.

zondag

Kaas, Frankrijk.....Fromage, Oh oui Merci !

 
 


 

 

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo lekker hoor,ik lust wel kaas en brie en soms een kaasje met ananas erin,maar verders nee niet echt,ik ben ook een zoetekauw,ja plank en servies is gaaf! fijne week,lieve groet Musje.

Zaanse Zolder zei

Oooooooh wat een fijne post ! Ik ben gisteren terug gekomen uit Frankrijk en door jouw berichtje wil ik wel meteen terug (okee okee óók omdat we hier in de herfst aankwamen leek wel). Ik heb me ook tegoed gedaan aan heerlijke kaasjes met stokbrood aangevuld met fruit en een lekker glaasje wijn. Ik moet me ook weer aanpassen hoor aan het eten hier, maar zo een kaasplankje af en toe, zéker zoals jij het laat zien, dát ga ik zeker een keertje doen. x Syl

Passione Helena zei

Hmmmm, kan me helemaal vinden bij de gedachten die je beschrijft, over Fromage in La France. Wil wel even naast je zitten...(in een oude Renault met stuurversnelling), genieten van de landschappen en wijngaarden.Kom helemaal in de stemming;-) hihi.
Maar de kaasplank ziet er geweldig uit, je mooie droomgedachten hebben je goed laten inspireren. Ziet er heerlijk uit, Santé!

Bedankt voor je lieve reactie!

Fijne avond!
Lieve groetjes, Helena

Rozen van Papier zei

Heerlijk de franse kaas, ik houd ook van de franse taartjes en van de franse kaas. De fransen kunnen de kaas zo heerlijk opdienen, met kruiden en wat olijfolie soms.Heel klein beetje.

Leuk bericht,

Groetjes Janny

1968deWinkel zei

Het ziet er wel eerrrruuug lekker uit. Ik heb voorkeur voor hartig, dus een kaasplankje met een calvadosje trekt mij meer. mmmm lekker en goed idee! mooie foto. groet Paula

Kom Achterom zei

ooh dit ziet er heerlijk uit zeg!! kom even aanschuiven hoor en ga zeker even koekeloeren op jullie andere blog
Fijne dag
Yolanda

Anoniem zei

Ben voor het eerst op je blog...leuke blog- ...Joan