All photos and written content
on this site are the sole property
of Brocante Prulletjes.
Please do not copy or borrow.
Thank you.

zaterdag

Photographie Brocante Antiek- Aanwinst dl.3
 
 
Fotogr. Atelier de Jong
Nieuwestad 53
 
 

 
 
 
 
 
 
 


7 opmerkingen:

Unknown zei

Een paar posten naar onderen heb ik twee mooie collages gemaakt om iedereen een indruk te geven hoe het er daar uitziet. Maar ben niet geslaagd voor zon jaloersmakend tweelinglijstje als jij hebt bemachtigd. Maar dat is het leuke van brocante snuffelen, toch?! Fijn weekend en lieve groet, Marja

Passione Helena zei

Wat ontzettend mooi! De lijstjes in je vorige post zijn ook al zo uniek! Erg bijzonder om zoiets moois weten te bemachtigen. En ik vind die twee foto's in één lijst wel iets hebben hoor?!

Gezellig weekend!

Lieve groetjes, Helena

♥Sanne zei

Mooi zijn die foto's van toen he. Ik heb er ook 2 van de zelfde vrouw. Die vond ik in afvalcontainers... ongelovelijk he. De vrouw is niet zo mooi of dat ze je aanspreekt, maar kon ze niet laten liggen. Je lijstjes in je vorige post zijn prachtig. Ik heb ook zo'n duolijstje maar dan verzilverd en van deze tijd..

Liefs Xanne

Kom Achterom zei

Mooi zijn die oude foto's hé.
Ik heb er wat van mijn oma en haar ouders. Ben er verschrikkelijk zuinig op! Soms snap je niet waarom mensen dit soort foto's weg doen.
Prachtige lijstjes die hier onder staan zeg!
fijne dag
Yolanda

Ria zei

Hallo Elise,
Wat heb je mooie blog!!!
Ben volger bij je geworden en wil vragen of je mijn blog ook wilt volgen.
Mvg, Ria

Old Red Barn zei

Ik ben hier al een tijdje niet meer geweest, dus ik kwam nog maar eens een kijkje nemen. Mooi hé zo'n oude foto's. Ik heb in onze inkomhal een tafel vol met oude familiefoto's.

Godele

Franse Brocante zei

Dag
Het is twee jaar geleden dat ik je blog volgde onder de naam parelsinhetparadijs. Omdat ik niet meer in dit blog kon komen ben ik een nieuw gestart. Je bent van harte welkom. Ik schrijf nog steeds over Frankrijk en ik lees graag ook jouw berichten weer. Groeten van Lilian