All photos and written content
on this site are the sole property
of Brocante Prulletjes.
Please do not copy or borrow.
Thank you.

dinsdag

Biologische chocolade muffins en nieuwe borden

De kopjes had ik al...heb net gewoon twee nieuwe dinerborden gekocht omdat ze er zo leuk uit zien, niet oud, maar wel landelijk en er ging deze maand 20% korting vanaf ;-) Wie wordt daar nou niet blij van! Waarom je beperken tot 1 servies als er zoveel moois is ? Past prima naast de Wedgewood en Blaue Saks ;-) Nu dus ook porcelein van Garland.

-
Vanmorgen naar het ziekenhuis geweest, (niets enstigs hoor, schrik niet, maar ik ben zelf altijd nogal zenuwachtig ) na 3 uur foto's en onderzoeken stond ik weer buiten met goed nieuws. Ik hoef er dus niet meer naar terug, en daar trakteer ik op !

6 opmerkingen:

Manuela zei

wat fijn dat alles goed is!ik zeg maar:gefeliciteerd!
geniet maar lekker van de muffins...mmmmmm

groetjes!

Francien zei

Nou gelukkig maar dat alles goed was in het ziekenhuis...proficiat!!...lekker jezelf getrakteerd op de mooie borden ook...prachtig zijn ze...ik heb ook nooit een heel servies..teneerste omdat ik daar nooit geld voor gehad heb en ten tweede omdat ik het ook eigenlijk niet wilde...ik heb altijd borden en kopjes die bij elkaar gezocht die passen qua kleur en modelletje...als we gasten hebben dan zijn het er altijd maar een paar en hoef je niet van alles 12 of zoveel stuks te hebben..staat ook veel leuker voor het "oog"vind ik...mijn gasten letten meer op de gedekte tafel dan lijkt wel... je kent dat wel..."oh waar heb je dan nou weer vandaan staat leuk bij elkaar"en wat de muffins betreft..wat zien die er heerlijk uit...ik "pak"er een hoor...
groetjes Francien.

t brocante sfeertje zei

Fijn dat alles oke is hoor!En de muffins zien eruit om in te happen.
En dan nog mooie borden wat kan n mens gelukkig zijn he?Groetjes,Ingrid

Something White zei

Dit servies heeft wel een leuke brocante look! Ik heb spoelkommen in een lichtblauwe kleur met ditzelfde motief erop. Deze donkerblauwe kleur is ook heel mooi op dat offwhite. En serviezen ´mixen´ geeft altijd een gezellig zicht! :)
Groetjes en tot gauw, Marjolijn

PS. nu a.s. donderdag vertrekt je pakje! :)

Freekje zei

Fijn dat alles goed is!
Dat mag gevierd worden, en met je nieuwe borden is het meteen een feestje!

Je krukje is ook erg leuk geworden, ik houd daar wel van, lekker landelijk ;)
En dat in de stad, haha

Bonnie zei

Gefeliciteerd hoor....altijd mooi goed nieuws.
Ik vier ff met je mee en neem ook zo'n heerlijke muffin.....

Hmmmm......