All photos and written content
on this site are the sole property
of Brocante Prulletjes.
Please do not copy or borrow.
Thank you.

vrijdag

Ben zooooo verliefd


In Strassbourg hebben we eerst de brocante markt bezocht, waar ik gevallen was voor een bordenrek, maar waar de prijs nogal hoog van was en ik dus een illusie armer;-)
-
Daarna zijn we de stad ingelopen en hebben we een hapje gegeten bij La Fayette.
Bij Morgan nog een hele leuke zw/w jurk gekocht, en toen weer terug over de brocante markt. Ondertussen waren we het eens geworden over het bordenrek..het zou qua ruimt niet passen in ons keukentje, dus toen was ik er eigenlijk ook wel mee klaar. Bij terug komst lag het er nog..
-
Aan de overkant bleek ook nog een stukje van de markt te staan, die we voorheen helemaal gemist hadden, dus ... nog even naar de overkant..
Daar...op de grond tussen de troep, en de eigenaar was al aan het opbreken, zag ik dit schaartje liggen.
Het ding was helemaal zwart en zat onder de smurrie...Maarja mijn hart ging sneller kloppen...zal ik ? Ja ik waag het er op...mocht um notabene voor 1 euro meenemen ! Noujaaaaaaa, dat zijn de mooiste aanwinsten he, die weinig kosten en waar je ook nog wat aan moet doen om het weer ooglijk te krijgen. Thuis heeft manlief het schaartje in de cola gelegd, en toen bleek er toch nog een andere kleur onder te zitten. Het ding is beschadigd, de ogen sluiten niet goed aan elkaar, maar....ik ben zooooooooooo verliefd ! Juist omdat die niet perfect is, totaal geen waarde heeft, is het voor mij zo'n trofee-gevoel. Herken je dat ?
-
De spelden in papier kwam ik tegen op onze zaterdag week(rommel)markt (blaakplein)..
ik mocht het hebben voor 50 cent. Geen idee of het oud is, maar ik vind het er bijzonder leuk uitzien, en past wel bij mijn andere naaigerei.
-
Heel fijn weekend, geniet er van !

7 opmerkingen:

English style zei

op de foto ziet het schaartje er super uit !!! ach het is oud en heeft gebruik sporen, dat hoort erbij he, en voor 1 euro heb je, je hier echt niet aan verkocht, want ik vind hem supermooi bewerkt !!!
de speldjes zjn ook erg leuk !!
laat je nog een keer een totaaloverzichtje zien, met alle naaigerei ???
aaispulletjes vind ik ook altijd errrru leuk !!
groetjes Yvonne

Bonjade zei

Wow een schaartje om verliefd op te worden........wah....ik ben jaloers en dit is zo'n koopje!!!
Bofkont.
Fijn weekend

Francien zei

Hartstikke leuke aanwinsten zeg... dat schaartje...kon het maar praten.... wie weet heeft het wel in een rijkeluihuis in een prachtig naaimandje gelegen heeeeel vroeger met mooi kant of linnen of een prachtig borduursel...
...zitten de speldjes nog op van dat soort waxpaper dat ze niet roesten??? schitterend...wat een leuke vondsten zeg...je zult wel al een hele verzameling hebben...word een beetje groen geloof ik...lol...
groetjes Francien.

Freekje zei

Leuk Elise! Ik herken dat ja, leuke omschrijving... een trofee gevoel. Je eigen schatkistje ben je aan het verzamelen, en de naalden passen er precies bij, leuk!
Fijne zondag, groetjes Freekje

Laeriss zei

I thank you very much for your link toward A Heart in Provence, I'm very flattered.
So I linked your blog here : "My readers"
Best wishes.

Manuela zei

kijk dat zijn nou leuke dingen en al is het dan niet oud,of al moet je er iets voor doen...als uiteindelijk het plaatje"klopt"....
helemaal goed!!!

fijne week!

Something White zei

Het is wel een elegant mooi schaartje! Ik heb ooit ook eens een set van zulke schaartjes gekocht, allemaal met andere motiefjes erin. Leuk als decoratie.