All photos and written content
on this site are the sole property
of Brocante Prulletjes.
Please do not copy or borrow.
Thank you.

vrijdag

Bandjes en kantjes aanwinst


Nieuwe (oude) Bandjes en Kantjes !

Bookmark and Share


7 opmerkingen:

LiLi M. zei

Prachtig! Daar kun je nooit genoeg van hebben! Fijn weekend!

Antonia zei

Heerlijk nostalgisch plaatje zo, prachtige spulletjes!
Fijn weekend gewenst, groetjes Anja

Francien zei

Kijken of het lukt Elise...wilde steeds wat schrijven bij je reacties maar moest even op een paar handelingetjes van de "expert"wachten....hier ben ik weer als het goed is...je bandjes en kantjes zijn zo leuk...ook al gebruik je ze niet...ze staan ook leuk in een theekastje ofzo...heb wel genoten steeds van je leuke foto,s hoor...en vooral die van Rotterdam...ben er geboren tenslotte!!
groetjes en een fijn weekend...Francien.

marja visscher zei

Liep afgelopen zondag op de markt in Rotterdam. Daar stonden dames met ontzettend veel kantjes en bandjes. Ik denk niet allemaal oud, maar het was een onwerkelijke hoeveelheid. Daar er veel allochtone mensen de kramen beheren, viel het me op dat ze veel bekijks hadden van Marokkaanse vrouwen. Veel bandjes hadden glitters en glimmers en daar houden zij blijkbaar heel erg van. Maar toen ik er tussen ging neuzen, zag ik er ook echte mooie sierlijke witte kantjes tussen zitten. Maar je hebt er vast wel eens gekeken, neem ik aan. Nu de boeken- en antiekmarkt in Den Haag er op zondag niet meer is, doen we nog weleens een 'rondje' markt Rotterdam en dan even ergens koffie drinken. Best gezellig!
Geniet van het weekend!
Lieve groet, Marja

rosabeer zei

Van kantjes en bandjes (en nog allerlei andere verzamelspullen) kun je nooit genoeg hebben.
geniet ervan.
groetjes en een fijne week.
Marja

knutsel Rein zei

Prachtige aanwinst!

Vero zei

Oh, daar ben ik ook zo gek op, al dat band en kant!
Kan er niet genoeg van hebben, alleen soms zie ik door de bomen het bos niet meer, dan moet ik 4 potten af voordat ik het goede band heb gevonden :) Wellicht herken je dat, hihi

Fijne avond!

Groetjes, Veronique